AK Parti Sözcüsü Çelik: Enflasyon tek haneye inecek

 AK Parti Sözcüsü Çelik: Enflasyon tek haneye inecek

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Seçimden önce söylediğimiz gibi, bundan sonra da bu sorunları biz çözeriz dedik. Enflasyonun tek haneye indiğini göreceğiz”

-“Bir insanlık çağrısı olarak Diyarbakır annelerine değiniyoruz. İnsan hakları örgütleri Diyarbakır annelerine bu teveccühü göstermedi. Uluslararası örgütlerinin bu suskunluğunu not ediyoruz”

-“Vatandaşımızın beklediği hizmete ara verilemez. Yerel seçimlere giderken kendimizi daha çok anlatmak, hizmetleri daha güçlü şekilde yerine getirmek için temasları sürdüreceğiz”

– “Deprem bölgesindeki yaraların sarılması gündemimizden düşmemiştir. Kendi istedikleri oyları deprem bölgesinden alamayanların depremzede vatandaşlara hakaretlerini unutmadık. Halen hakaretler geldiğini duyuyoruz. Kendi utançları olarak kalacaktır. Seçime endeksli mesele değildir”

-“Hasarın giderilmesi amacı ile 680 bin konut inşa edilecek. Konutları teslim etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz”

-“131 bin konutun ihalesi yapıldı. Köy evleri olarak 168 bin 180 konut yapılması ön görüldü”

-“4 milyon kişiye yemek hizmeti sürdürülmekte. 9 bin 105 iş yerinin yapılması tamamlandı”

-“Vatandaşlarımıza küresel ekonomik sorunlar, pandemi, Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle ülkemizin de bu tablodan etkilendiğini ifade ettik”

-“Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz”

-“Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı’nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek”

-“

ANKARA – AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap