ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

 ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

25 Ocak’ta Aslan burcunun 5° bir dolunay meydana gelecek. Yöneticisi Güneş olan Aslan liderleri, sanatçıları, ünlüleri, tanınmış kişileri, yöneticileri anlatır. Aslan dolunayında herkes kendini dev aynasında görebilir, benlik ön planda olabileceği için olumsuz anlamda güç savaşları ve ego çalışabilir. Bu dolunayda herkes kendini sahnede hissedecek. Sahnenin ışığı asaletli, kendinden emin ve karma yaratmayanlar için parlayacak. Sahnede ego ve kibirle yer almanız durumunda kayıplar yaşayabilirsiniz. Rekabet, güç savaşları çok olacağı için Chiron ve Ay düğümleriyle mutsuzluktan beslenenler de olacak. Duygusal olarak çok hırs yapanlar, başkalarıyla uğraşanlar aslında kendi ayağına sıkacak. Bu dolunayda mümkün olduğunca tarışmalardan ve güç savaşlarından uzak durun. Dolunayın sert tarafı olduğu kadar iyi tarafları da var. Şimdiye kadar uğraştığınız ve çabaladığınız her şeyin nihayete erdiğini ve artık daha sağlam ve kalıcı işlere imzalar atacağınızı söyleyebilirim. Bu dolunayda yükselen Başak burcunu görüyorum. Yükselen yöneticisi Merkür Oğlak burcunda ve Mars ile kavuşumda diş, eklem, deri, diz hassasiyetlerimiz olabileceği gibi Aslan burcundaki dolunay ile ateşli hastalıklar meydana gelebilir, yeni bir varyant meydana gelebilir. Merkür ve Mars kavuşumuyla iletişimlerde tartışmalara dikkat, özellikle trafikte de sakarlıklar veya kazalar olabilir. Damar yolu ve kalp hastalıklarına dikkat edilmelidir. Bazı gizli saklı bilgiler gün yüzüne çıkabilir, özellikle yöneticilerle ilgili olabilir. Sabit burçlardaki gergin gezegenler sebebiyle doğal afetlerle sıkıntılar oluşabilir. Sağlık çalışanlarıyla da gündemler olabilir. Mars ve Uranüs’ün arasındaki güzel etkiyle ani şanslar ve hızlı gelişmelerde aşk, kariyer, evlilik konularında tamamlanmalar olabilir. Dolunayın ışığı ruhunuza güzellikler getirsin.

KOÇ: Aşk hayatınızda bazı sonlanmalar ve farkındalıklar yaşayabilir veya aniden ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Sanatsal konularda yaratıcılığınızı gösterebilir ve sahnede olabilirsiniz. İlişkilerinizi değerlendirme vakti. Tamam mı yoksa devam mı?
BOĞA: Ev alma, taşınma, yuva kurma, ev içerisinde tadilat gibi durumlarınız olabilir. Hane içerisinde konuşmalar olabilir. Ev alma veya taşınma durumunuz olabilir. Ailesel konularda bitişler veya tamamlanmalar olabilir. Bu dönem aile büyüklerinin sorumluluğunu alabilirsiniz.
İKİZLER: Kısa yolculuklara çıkabilir veya bir eğitime başlayabilirsiniz. Kuzen, kardeş ve yakın çevrenizle iletişimleriniz yoğun olabilir. Kimilerinde araç alma veya satma durumu olabilir.
YENGEÇ: Maddi konularda gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Yatırımlar, kazançlar, ek gelir kapısı söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi paraya dökebilirsiniz, manevi değerlerinizin farkına varabilirsiniz. Bu dönem harcamalarınıza dikkat edin.
ASLAN: Dolunay evinizde! İş, kariyer, dış görünüş, stiliniz, evlilik gibi birçok alanda tamamlanmalar, farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda kadersel bir kapanış ve bitiş söz konusu olabilir. Sakinliğinizi korumalı ve ne istediğinize karar vermeden önce yaşamınızı gözden geçirmelisiniz. Statü konusunda çok önemli yeni başlangıçlarla tamamlanmala söz konusu. Hayatınızda başka bir döngü başlıyor.
BAŞAK: Bu dönem bilinçaltınız yoğun olabilir. Gizli de kalmış bazı bilgileri duyabilir ve herkesin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Ruhsal konularla ilgilenip, şifa çalışmaları yapmanız size iyi gelecektir. Rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin. Terapiye gidebilir ve size iyi gelemeyen her enerjiden özgürleşebilirsiniz. Seçim sizin.
TERAZİ: Sosyal çevrenizde bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayalleriniz, umutlarınız ve gelecek planlarınız net bir şekilde görünebilir, bu konularda tamamlanma veya bitiş yaşayabilirsiniz. Projelerinizi tamamlayabilir ve arkadaşlarınızı gözden geçirebilirsiniz.
AKREP: İş, kariyer, statü konularında bazı tamamlanmalar, gelişmeler olabilir. Görev değişikliği yapabilirsiniz. Toplumdaki statünüz de evlenme veya boşanma şeklinde bir değişme olabilir. Toplum önünde görünebilirsiniz. Kariyer hayatınızda köklü bir değişim veya bitiş söz konusu olabilir.
YAY: Yurtdışı seyahatlerinde bir tamamlanma olabilir. Yükseköğretim, basın, yayın, medya ve hukuk konularıyla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda bazı tamamlanmalar olabileceği gibi de gündeminize gelebilir. Din, felsefe ve inanç konularına ilgi duyabilirsiniz. Ufkunuzu genişletmeye bakın.
OĞLAK: Borç, kredi, miras, nakafa, sigorta gibi ortak kazançlar gündeminize gelebilir. Kredi çekebilir veya borçlarınızı kapatabilirsiniz. Cinsel dürtüleriniz artabilir. Bir ameliyat durumunuz olabilir. Bu dönem Merkür, Mars ve venüs sizin evinizde. Sinirlere dikkat edin. Diş, kemik, deri dikkat ve özellikle iletişimlerinize.
KOVA: Ortaklık ve evlilik gibi gündemleriniz olabilir. Danışmanlık alabilir ve verebilirsiniz. Kimilerinde bir evlilik söz konusu olabilirken bazılarında ilişkilerde boşanma veya yol ayrımları olabilir. Köprüden önceki son çıkıştasınız. Ne istediğinize dikkatlice karar verin.
BALIK: İşe girme, çalışma, meslekte ilerleme durumunuz olabilir. İş hayatında görev değişikliği ve meslek değişikliği yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda bitişler veya farkındalıklar da söz konusu olabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin ve evcil hayvan sahiplenebilir veya onların bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Arkanızdan dönen gizli saklı dedikoduları dönebilirsiniz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap