VİLO POMPA SİSTEMLERİ TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ FATİH ÖNER İLE SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ KONUŞTU

 VİLO POMPA SİSTEMLERİ TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ FATİH ÖNER İLE SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ KONUŞTU

İstanbul, 7 Şubat 2024 – Vilo Pompa Sistemleri’nin Türkiye Satış Direktörü Fatih Öner, 30 yılı aşkın mühendislik deneyimi ve satış liderliğiyle sektördeki değişimleri ve satış stratejilerini değerlendirdi. Öner, geçmişten günümüze yaşanan gelişmeleri, sektörel değişimleri ve Vilo’nun Türkiye’deki satış stratejilerini Selin Ceylan’la bir röportajda paylaştı.

Geçmişte güvenin esas olduğu bir ticaret ortamında başlayan satış kariyerine vurgu yapan Öner, ekonomik ve yönetimsel değişimlerin güvenin azalmasına sebep olduğunu belirtti. Türkiye’nin zorlu bir pazar olduğunu ifade eden Öner, teknolojik gelişmelerin, küresel değişimlerin ve tedarik problemlerinin sektörü etkilediğine dikkat çekti.

Öner, satışın temel faktörünün insan ilişkileri ve iletişim olduğunu vurgulayarak, internet üzerinden yapılan e-commerce dışında bu faktörün önemini açıkladı. Şirketin stratejisinin satışın üretimle desteklenmesi ve Türkiye’nin lojistik ve depo noktalarında gelişmesi olduğunu belirten Öner, özellikle yurt dışı pazarlarının önemine değindi. Türk müteahhitlerin global ölçekte aktif olduğunu söyleyen Öner, doğru noktalarda gelişen stratejilerin başarı getirdiğini ifade etti.

Röportajda, sektördeki öncü isimlere ve mentorlara da değinen Fatih Öner, onlardan edindiği bilgilerin ve deneyimlerin büyük bir katkı sağladığını belirtti. İdollerinden aldığı referanslarla iş dünyasında başarılı adımlar atmış ve hala öğrenmeye devam ettiğini vurgulayan Öner, iş hayatında takım çalışmasının önemine dikkat çekti.

Fatih Öner’in söyleşisi, pompa sistemleri sektöründeki uzmanlığı, satış stratejileri ve Türkiye’nin yurt dışı pazarlarındaki potansiyeli hakkında önemli bilgiler sunarken, Vilo Pompa Sistemleri’nin liderlik vizyonunu ve küresel hedeflerini de yansıttı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap