KURUMSAL DÖNÜŞÜM UZMANI SENAY KIZILKAYA’NIN YOLCULUĞU VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

 KURUMSAL DÖNÜŞÜM UZMANI SENAY KIZILKAYA’NIN YOLCULUĞU VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi ekonomi mezunu olan Senay Kızılkaya, kurumsal dünyada önemli bir kariyer yolculuğuyla bugün bir danışmanlık uzmanı olarak başarıyla yoluna devam ediyor. Kızılkaya’nın kariyeri, Siemens, Rıcton Otel, Koç Topluluğu ve Novartis gibi dev kurumsal şirketlerde üst düzey yönetici pozisyonlarında geçti. Şubat ayında kendi danışmanlık şirketini kurarak bu tecrübelerini paylaşmaya ve işletmelere rehberlik etmeye başladı.

Kızılkaya’nın danışmanlık hizmetleri arasında organizasyonel transformasyon, liderlik, stratejik insan kaynakları yönetimi, yetenek yönetimi ve birleşme/kültür yönetimi gibi önemli alanlar bulunuyor. Özellikle Türkiye pazarında orta ölçekli şirketler için danışmanlık hizmetlerinin maliyet etkin bir çözüm olduğunu belirtiyor. Ancak, doğru çözüm önerilerinin belirlenmesinin kritik olduğuna ve ihtiyaçların detaylı olarak tespit edilmesi gerektiğine vurgu yapıyor.

Senay Kızılkaya’nın uzmanlığı, kurumsal dönüşüm süreçlerinde rehberlik ederek şirketlerin potansiyelini maksimize etmeye odaklanıyor. Başarılı bir akademik geçmişe sahip olan Kızılkaya, teorik bilgisini sürekli olarak güncelleyerek ve öğrencilerle etkileşim içinde kalarak pratiğe dönüştürüyor. Kurumsal dünyada yıllarca edindiği deneyimlerini danışmanlık hizmetleriyle birleştirerek işletmelere yeni ufuklar açıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap